ThyssenKrupp
 
 
 

Vår største løfteplattform - ILS 1K

 
 
 
Dette er løfteplattformen for de store og tunge løftene.

Noen ganger kreves det litt mer av en løfteplattfom. Det kan være nødvendig å kunne ta svært tung last eller få plass til spesielt store eller lange gjenstander. ILS 1K har en løftekapasitet på inntil 1 tonn og det er hele 55 ulike plattformstørrelser å velge mellom. Den største har en plattformbredde på hele 1400 mm  og med 1300 mm brede dører er lastemulighetene utrolige. Løfteplattformen ILS 1K har en robust konstruksjon og er rask og enkel å installere. Gulvutsparingen er på kun 110 mm og prisene er svært konkurransedyktige.

ILS 1K er utformet for å gi maksimal fleksibilitet og for å kunne tilpasses nær sagt ethvert type bygg - nytt eller gammelt. ILS 1K har en løftehøyde på inntil 13 meter og med en maks plattformlengde på 2500 mm er den godt egnet både til senger og bårer. Den er dessuten meget driftssikker og robust og vil passe utmerket til f.eks sykehus, sykehjem, skoler eller verksteder. ILS 1K tilfredsstiller kravene til størrelse (TEK10) til båreheis.

I et bygg med flere etasjer er god fremkommelighet veldig viktig. Så enten det er en møbelbutikk eller en motorsykkelforhandler -  ja overalt der det er krav til maksimal ytelse og løftekapasitet - vil ILS 1K møte kravet om enkel adkomst.